Om företaget

© Jockes Foto

Jonas Marcusson, VD

© Jockes Foto

Robert Marcusson, entreprenadchef

Om Marcussons Entreprenadteknik

 

Marcussons historia börjar 2004 då bröderna Jonas och Robert startade varsin enskild firma och köpte sin första hjulgrävmaskin. Ganska snabbt ökade kunderna i antal för båda två och bröderna bestämde sig för att gå ihop och starta ett aktiebolag. 2006 startades Marcussons Entreprenadteknik AB.

 

I samband med detta så anställde de även sin första medarbetare. Från början var bolaget ett rent entreprenadbolag, men med tiden så köpte de även in en lastbil och började inrikta sig på lastbilstransporter, både åt sina egna projekt för att kunna driva dem helt internt, och åt externa kunder. 

 

Bolaget har sedan starten stadigt ökat i både omsättning och anställda. 12 år senare har företaget ca 50 anställda, och 2018 omsatte företaget 70 miljoner.

 

Hösten 2018 började nästa etapp i företagets historia och de påbörjade bygget av en egen fastighet där två byggnader kommer att uppföras. Den ena byggnaden kommer Marcussons själva att nyttja, medan den andra byggnaden kommer att hyras ut till Pon Equipment AB. Pon Equipment flyttar in i maj 2019 och Marcussons flyttar in under fjärde kvartalet 2019.

              Marcussons Entreprenadteknik AB I Rönögatan 11, 582 78 Linköping

013-465 52 70 I robert@marcussons.se I jonas@marcussons.se I www.marcussons.se