Lediga jobb grönytearbete

Vi söker grönytepersonal!

Vi söker just nu personal inför säsongen 2024 som vill arbeta med grönyteskötsel. Vi utför både nyanläggningar och skötsel, samt enklare anläggningsjobb vid behov.

Arbetet är varierande och består bl.a. av:

Nyanläggning och plantering
Gräsklippning
Ogräsrensning
Trädbeskärning
Häckklippning
Lövupptagning
Vattning
Snö-och halkbekämpning

Vi söker dig med stort engagemang, är ansvarskännande, noggrann, flexibel, allsidig och är villig att lära och utvecklas. Du har öga för detaljer och slutfinish. Du kan arbeta både självständigt och i lag. Du måste kunna behärska bilkörning med släp, och har du vana av lastmaskin är det meriterande.

Krav:
Svenska
B-körkort

Meriterande:
Maskinvana
Trädgårdutbildning
Vana av grönyteskötsel

Med chans till förlängning

'Vi grundlägger en hållbar framtid'

Det är vår ledstjärna. Den beskriver vad Marcussons står för och brinner för. Vi på Marcussons jobbar för framtiden med ett hållbart, effektivt och långsiktigt företagsdrivande.

Marcussons Entreprenadteknik AB är ett anläggnings- och transportföretag med huvudkontor i Linköping. Vi är under ständig och snabb tillväxt och har idag ca 50 medarbetare och en omsättningsprognos på ca 175 miljoner 2023. Vi håller till i Östra Malmskogen i våra nybyggda lokaler med kontor, verkstad, tvätthall, uppställningsplats, gym m.m.

Vår huvudsakliga sysselsättning är att göra mark och grundarbeten åt i huvudsak byggföretag, bostadsföretag, kommun och landsting. Transporter är en gren av anläggningssidan där vi utför maskin, kran- och anläggningstransporter till både egna projekt och externa kunder.

Kunder och medarbetare står i främsta fokus där kvalité och miljömässig hållbarhet på lång sikt är vår vardag. Vår styrka som företag är den breda erfarenheten hos våra medarbetare. Det finns alltid ett svar till hands.

För oss är miljöaspekten en självklar kugge i varje beslut som fattas, dels i det dagliga arbetet och dels i planeringsstadiet där vi återanvänder så stor del av materialet från projekten cirkulärt till andra projekt eller övriga lösningar som bidrar till minskad påverkan.

Vår vision är att grundlägga en hållbar framtid.  Vårt mål är att vara regionens bästa arbetsgivare och leverantör.


Tveka inte att skicka in din ansökan med personligt brev samt CV till oss om du är intresserad av att bli en del av vårt gäng.


Ansökan grönyta

 

jobbansokan@marcussons.se