Våra tjänster

Vi på Marcussons har en stor bredd på våra uppdrag och vi arbetar till största delen mot kommun och som ue till stora som små fastighetsbolag och byggbolag. Vi har även egna totalentreprenader inom mark.

Arbeten som vi utför åt kommuner är framförallt markarbeten och mot fastighetsbolag och byggbolag framförallt grundarbeten samt nyproduktion utemiljö.


Övrga arbeten som vi utför är alltifrån markarbeten vid nyproduktioner som skolor, förskolor och vårdboenden, till omdränering av fastigheter, vägbyggnationer, trädgårdsanläggningar, mindre servisjobb, rivningsuppdrag m.m. Förutom kommuner, fastighetsbolag och byggbolag så arbetar vi även mot övriga företag och privatpersoner.


En mindre del av vår verksamhet är även uthyrning av maskiner, med eller utan förare.


Vi har många återkommande beställare vilket vi är väldigt tacksamma för då vi kan bygga upp en realation och ett förtroende för alla parter.

 

Vår största styrka är vår personals kompetens. Vi eftersträvar alltid "rätt person på rätt plats", och för att skapa en trygghet i gruppen så finns alltid en kollega att fråga.

 

Våra maskiner är allt från mindre grävmaskiner på både hjul och band, till stora bandgrävmaskier för att täcka vårt och våra kunders behov.

Vi har även hjullastare i olika storlekar för lossningar, snöröjning och som servicemaskiner på våra projekt.

 

De flesta maskiner är även utrustade med Leicas GPS-system för att öka effektiviteten på projekten. För att komplettera detta så har vi en egen GPS-stav som vi dels sätter ut med samt bygger terrängmodeller med åt våra maskiner.

Vi mäter också in t.ex skarvar under mark på vattenmatningar för att underlätta i framtiden. Tryck här för att läsa mer om våra anläggningstjänster och här för våra tjänster gällande utsättning m.m.

 

En ständigt växande del av våra tjänster är vår transportsida där vi har åtta lastbilar och två flakbilar att tillgå för transport av alltifrån material till maskiner. Tryck här för att läsa mer om våra transporttjänster.


En annan växande del i vår verksamhet är våra tjänster inom grönytor. Tryck här för att läsa mer om våra grönytetjänster.

 

Tveka inte att höra av dig med frågor om pågående projekt eller om du vill bli kontaktad av oss.