Lediga jobb

Vi söker grönytepersonal för säsongsanställning

Vi växer och söker därför personal inför 2021 som vill arbeta med grönyteskötsel. Vi utför både nyanläggningar och skötsel, samt enklare anläggningsjobb vid behov.

 

Arbetet är varierande och består bl.a. av:

 

Nyanläggning och plantering
Gräsklippning
Ogräsrensning
Trädbeskärning
Häckklippning
Lövupptagning
Vattning
Snö-och halkbekämpning

 

Vi söker dig med stort engagemang, är ansvarskännande, noggrann, flexibel, allsidig och är villig att lära och utvecklas. Du har öga för detaljer och slutfinish. Du kan arbeta både självständigt och i lag. Du måste kunna behärska bilkörning med släp, och har du vana av lastmaskin är det meriterande.

 

Krav:
Svenska
B-körkort

 

Meriterande:
Maskinvana
Trädgårdutbildning

Vana av grönyteskötsel

 

Senaste ansökningsdag 15 januari till jobbansokan@marcussons.se. Märk ansökan med grönyteskötsel.


Med chans till förlängning

Vi söker flera nya anläggare!

Vi söker anläggare med minst 3 års erfarenhet inom yrket. Yrkesbevis och VA-kompetens är meriterande.

I rollen som anläggare hos oss arbetar du med olika typer av mark- och anläggningsarbeten såsom grundläggning, rörläggning, schaktarbete och stensättning.

Du kommer att ha ett omväxlande jobb och kommer för det mesta att arbeta utomhus. Du bör kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som anläggare hos oss är det viktigt att du är villig att utvecklas och att lära dig mer. Att du är prestigelös och gör alla uppgifter som behövs, även enklare arbetsuppgifter, ser vi som en självklarhet.

Du som söker är en lagspelare som förstår vikten av god kommunikation och sammanhållning på arbetsplatsen. Du har en positiv inställning och är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet. Detta visar du genom att du är generös med din kunskap och gärna både hjälper till eller tar emot hjälp av, och råd från, andra i gruppen.

Du som söker är självgående med en stark drivkraft, engagerad, flexibel, arbetsvillig, samarbetsvillig, ansvarstagande och tycker om att jobba med andra människor. Vi premierar personlig utveckling och framåtanda.

Våra projekt är för tillfället stationerade runtom i Östergötland, så resor till arbetet kan förekomma.

Det är en tillsvidareanställning på heltid 100%.

Vi söker VA-tekniker!

Vi söker VA-tekniker med minst 3 års erfarenhet av yrket. VA-kompetens är ett krav för tjänsten.

I rollen som VA-tekniker hos oss arbetar du inom drift, underhåll och nyanläggning.

Du kommer att ha ett omväxlande jobb och kommer att arbeta utomhus. Du bör kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som VA-tekniker hos oss är det viktigt att du är villig att utvecklas och att lära dig mer.

Du som söker är en lagspelare som förstår vikten av god kommunikation och sammanhållning på arbetsplatsen. Du har en positiv inställning och är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet.
Detta visar du genom att du är generös med din kunskap och gärna både hjälper till eller tar emot hjälp av, och råd från, andra i gruppen.

Du som söker är självgående med en stark drivkraft, engagerad, flexibel, arbetsvillig, samarbetsvillig, ansvarstagande och tycker om att jobba med andra människor. Vi premierar personlig utveckling och framåtanda.

Våra projekt är för tillfället stationerade runtom i Östergötland, så resor till arbetet kan förekomma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 100%.

'Vi grundlägger en hållbar framtid'

Det är vår ledstjärna. Den beskriver vad Marcussons står för och brinner för. Vi på Marcussons jobbar för framtiden med ett hållbart, effektivt och långsiktigt företagsdrivande.

Marcussons Entreprenadteknik AB är ett anläggnings- och transportföretag med huvudkontor i Linköping. Vi är under ständig och snabb tillväxt och har idag 55 medarbetare och en omsättningsprognos på ca 95 miljoner 2019. Vi håller till i Östra Malmskogen i våra nybyggda lokaler med kontor, verkstad, tvätthall, gym, uppställningsplats m.m.

Vår huvudsakliga sysselsättning är att göra mark och grundarbeten åt i huvudsak byggföretag, bostadsföretag, kommun och landsting. Transporter är en gren av anläggningssidan där vi utför maskin, kran- och anläggningstransporter till både egna projekt och externa kunder.

Kunder och medarbetare står i främsta fokus där kvalité och miljömässig hållbarhet på lång sikt är vår vardag. Vår styrka som företag är den breda erfarenheten hos våra medarbetare. Det finns alltid ett svar till hands.

För oss är miljöaspekten en självklar kugge i varje beslut som fattas, dels i det dagliga arbetet och dels i planeringsstadiet där vi återanvänder så stor del av materialet från projekten cirkulärt till andra projekt eller övriga lösningar som bidrar till minskad påverkan.

Vår vision är att grundlägga en hållbar framtid.  Vårt mål är att vara regionens bästa arbetsgivare och leverantör.


Tveka inte att skicka in din ansökan med personligt brev samt CV till oss om du är intresserad av att bli en del av vårt gäng.

@Jockes foto

Ansökan transport

 

jobbansokan@marcussons.se

@Jockes foto

Ansökan entreprenad

 

jobbansokan@marcussons.se

              Marcussons Entreprenadteknik AB I Rönögatan 11, 582 78 Linköping

013-465 52 70 I robert@marcussons.se I jonas@marcussons.se I www.marcussons.se