Lediga jobb administration

Vi söker administratör med kunskap inom ekonomi!

Vi söker dig som vill arbeta med administrativa uppgifter. Du ska även kunna vara behjälplig med lättare ekonomiuppifter vid behov, såsom bokföra kvitton och leverantörsfakturor. Har du tidigare arbetat med ekonomi eller administration är detta meriterande. Som person bör du vara noggrann, strukturerad och effektiv, du är snabb på tangentbordet och har god datorvana. Som person är du även ödmjuk, prestigelös och har en positiv inställning till arbete. Svenska i tal och skrift är ett krav för denna tjänst då du kommer att kommunicera med våra medarbetare och kunder. Även körkort är ett krav då du kommer ha som arbetsuppgift att åka och handla fika m.m. Du som söker har en god samarbetsförmåga då du framför allt kommer ha ett nära samarbete med vår HR/ekonomiansvarige, men även övriga i företaget.


Arbetsuppgifter

Som administratör på Marcussons Entreprenadteknik har man en bred roll med många olika arbetsuppgifter.


Exempel på arbetsuppgifter som du kommer ha:

  • handla fika m.m. till möten och sammankomster
  • arbeta med förberedelser inför att en ny medarbetare börjar eller en medarbetare slutar
  • hålla koll på när medarbetarnas utbildningsbevis går ut samt boka nya utbildningar/kurser
  • anmäla tillbud/olyckor till arbetsmiljöverket
  • ta hand om försäkringsärenden
  • beställa arbetskläder till medarbetare
  • beställa kontorsartiklar
  • lägga ut jobbannonser samt läsa igenom de ansökningar som kommit in
  • Posthantering
  • Vid behov kommer du även att stötta upp ekonomiavdelningen genom att bokföra kvitton samt leverantörsfakturor


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en person med positiv energi! För att trivas i rollen bör du ha god kommunikationsförmåga och trivas med att hjälpa andra. Du har lätt för att driva dig själv och har en god förmåga att hålla en god överblick över vilka arbetsuppgifter som bör prioriteras. Hos oss är det viktigt att du är villig att utvecklas och att lära dig mer.


Övrigt
Tjänsten är en fast tjänst som inleds med sex månaders provanställning. Det är en heltidstjänst, måndag - fredag 40h/veckan. Tillträde snarast. Tjänsten rekryteras löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen löpt ut, så välkommen med ansökan redan idag.

'Vi grundlägger en hållbar framtid'

Det är vår ledstjärna. Den beskriver vad Marcussons står för och brinner för. Vi på Marcussons jobbar för framtiden med ett hållbart, effektivt och långsiktigt företagsdrivande.

Marcussons Entreprenadteknik AB är ett anläggnings- och transportföretag med huvudkontor i Linköping. Vi är under ständig och snabb tillväxt och har idag ca 50 medarbetare och en omsättningsprognos på ca 150 miljoner 2023. Vi håller till i Östra Malmskogen i våra nybyggda lokaler med kontor, verkstad, tvätthall, uppställningsplats, gym m.m.

Vår huvudsakliga sysselsättning är att göra mark- och anläggningsarbeten inom infrastruktur och samhällsfunktioner samt  grundarbeten åt byggföretag, bostadsföretag, kommun och landsting. Transporter är en gren av anläggningssidan där vi utför maskin, kran- och anläggningstransporter till både egna projekt och externa kunder. Vår grönyteavdelning har växt mer och mer senaste åren, och de utför arbeten såsom nyanläggning, plantering, beskärning samt övrig skötsel m.m.


Kunder och medarbetare står i främsta fokus där kvalité och miljömässig hållbarhet på lång sikt är vår vardag. Vår styrka som företag är den breda erfarenheten hos våra medarbetare. Det finns alltid ett svar till hands.

För oss är miljöaspekten en självklar kugge i varje beslut som fattas, dels i det dagliga arbetet och dels i planeringsstadiet där vi återanvänder så stor del av materialet från projekten cirkulärt till andra projekt eller övriga lösningar som bidrar till minskad påverkan.

Vår vision är att grundlägga en hållbar framtid.  Vårt mål är att vara regionens bästa arbetsgivare och leverantör.


Tveka inte att skicka in din ansökan med personligt brev samt CV till oss om du är intresserad av att bli en del av vårt gäng.

@Jockes foto


Ansökan administratör

 

jobbansokan@marcussons.se