Lediga jobb projektledare

Vi söker ny projektledare!

Just nu söker vi en projektledare som har tidigare erfarenhet av att driva större projekt och främst infraprojekt.

I rollen som projektledare hos oss så kommer din vardag se ut så här:


  • Ha löpande kontakt med kunder, såväl företagskunder som stora kunder inom offentlig förvaltning.
  • Planera kommande projektstarter ihop med kalkyl och arbetschef.

 

  • Du leder projekten rent praktiskt genom att du planerar arbetet, delegerar arbetsuppgifter, planerar bemanning efter behov, deltar på byggmöten, deltar på sammanställningsmöten med slutbeställaren och levererar leveransrapport m.m.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som projektledare hos oss är det viktigt att du är villig att utvecklas och att lära dig mer. Att du gör alla uppgifter som behövs, även enklare arbetsuppgifter, ser vi som en självklarhet.


Våra projekt är för tillfället stationerade runtom i Östergötland, så resor till arbetet kan förekomma.

Körkort B är ett krav.

Tveka inte att skicka in din ansökan med personligt brev samt CV till oss om du är intresserad av att bli en del av vårt gäng.

'Vi grundlägger en hållbar framtid'

Det är vår ledstjärna. Den beskriver vad Marcussons står för och brinner för. Vi på Marcussons jobbar för framtiden med ett hållbart, effektivt och långsiktigt företagsdrivande.

Marcussons Entreprenadteknik AB är ett anläggnings- och transportföretag med huvudkontor i Linköping. Vi är under ständig och snabb tillväxt och har idag ca 50 medarbetare och en omsättningsprognos på ca 150 miljoner 2022. Vi håller till i Östra Malmskogen i våra nybyggda lokaler med kontor, verkstad, tvätthall, uppställningsplats, gym m.m.

Vår huvudsakliga sysselsättning är att göra mark och grundarbeten åt i huvudsak byggföretag, bostadsföretag, kommun och landsting. Transporter är en gren av anläggningssidan där vi utför maskin, kran- och anläggningstransporter till både egna projekt och externa kunder.

Kunder och medarbetare står i främsta fokus där kvalité och miljömässig hållbarhet på lång sikt är vår vardag. Vår styrka som företag är den breda erfarenheten hos våra medarbetare. Det finns alltid ett svar till hands.

För oss är miljöaspekten en självklar kugge i varje beslut som fattas, dels i det dagliga arbetet och dels i planeringsstadiet där vi återanvänder så stor del av materialet från projekten cirkulärt till andra projekt eller övriga lösningar som bidrar till minskad påverkan.

Vår vision är att grundlägga en hållbar framtid.  Vårt mål är att vara regionens bästa arbetsgivare och leverantör.


Tveka inte att skicka in din ansökan med personligt brev samt CV till oss om du är intresserad av att bli en del av vårt gäng.

@Jockes foto


Ansökan projektledare

 

jobbansokan@marcussons.se