Jobba hos oss

Vi på Marcussons expanderar och söker ständigt nya medarbetare.

 

Att jobba hos oss är väldigt varierande, Våra jobb är allt ifrån större nyproduktionsprojekt så som skolor och förskolor, till grunder, tillbyggnationer av hus, husdräneringar och trädgårdsanläggningar. Vi utför arbete åt både företag och privatpersoner.

 

Vi på marcussons ser till varje persons intresse för att den anställde ska utvecklas och känna sig som en i gänget. Den person som vi söker är engagerad och ansvarstagande. Vi premierar personlig utveckling och framåtanda. Även om du inte har erfarenhet av ren markentreprenad så kanske du har andra kvalitéer så som bygg, rör eller betong, eller bara anser dig praktiskt lagd. Självklart är det ett plus om du även har erfarenheten av arbetet sen tidigare.

 

Våra projekt är stationerade i Linköping med omnejd, Om man jobbar hos oss så ska man kunna ha en vardag efter arbetet. Vår styrka som företag är våra medarbetares breda kunskapsbank. Det är den bästa plattform som man kan få som medarbetare då det alltid finns svar hos en kollega eller hos din arbetsledare. Om du börjar jobba hos oss så kan vi garantera att du kommer att trivas i vårat gäng och utvecklas som person.

 

Vårt mål är att bli Linköpings mest attraktiva arbetsgivare.

 

Vi vill gärna att du mailar in en ansökan även om vi inte har annonserat ut någon specifik tjänst. Dyker tillfällen upp när vi snabbt måste rekrytera personal så är det perfekt att ha färdiga ansökningar.

 

Tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev om du är sugen på att bli en i vårat gäng.

 

 

 

@Jockes foto

Ansökan transport

 

jobbansokan@marcussons.se

@Jockes foto

Ansökan entreprenad

 

jobbansokan@marcussons.se